Body

Alle werken aan hellende daken kunnen wij uitvoeren. Van de dakconstructie over het onderdak tot de isolatie en de dakbedekking. Bij nieuwbouw en renovatie.

Extra velden boven
Dakwerken Van de Gucht

Professionele plaatsing en herstelling van hellende daken

Is jouw hellend dak aan vernieuwing toe? Of ben je op zoek naar een ervaren dakwerker voor jouw nieuwbouwwoning? Dakwerken Van De Gucht voert alle fasen van de dakwerken uit die bij een hellend dak komen kijken. Startend bij de dakconstructie en het onderdak. Hiervoor werken we samen met gespecialiseerde schrijnwerkers, ook meesters in hun vak. Nadien wordt de isolatie en de dakbedekking vakkunding geplaatst.
Dankzij onze professionele partners, kunnen wij een totaalservice garanderen zodat jouw dak vele jaren later nog in optimale staat is.

Dakconstructie schrijnwerk dakwerken Van de Gucht

Dakconstructie

Een nieuw hellend dak laten plaatsen? Of je bestaande dak laten renoveren? In beide gevallen is een stevige dakconstructie met balken, panlatten en platen even belangrijk.
Wij verzorgen volledige nieuwe dakconstructies zowel voor renovatie als voor bestaande dakconstructies.

 

 

 

Dakbedekking

01

Keramische pannen uit klei zijn nog altijd de populairste dakbedekking. Ze zijn sterk, duurzaam, tijdloos, vormvast en verkrijgbaar in tal van vormen, materialen en alle mogelijke kleuren. Van klassiek baksteenrood tot zwart, grijs of bruin.

02

Tegelpannen zijn dakpannen zonder golving. Ze zijn net zo duurzaam als keramische pannen en geven uw dak een strakke en moderne look.

03

Leien passen zowel bij een klassieke als moderne bouwstijl. Ze zijn rechthoekig of ruitvormig, en zijn verkrijgbaar in een zeer ruim kleurenpalet: van de klassieke grijstinten tot moderne kleuren die passen bij je woning. We plaatsen zowel natuurleien als kunstleien.

Extra velden onder
kwaliteitsvol onderdak door dakwerken Van de Gucht

Onderdak

Het onderdak is een essentieel onderdeel van de dakopbouw. Het is een noodzakelijke bescherming tegen wind en vocht van de isolatie en de onderliggende dakconstructie.

Op basis van onze jarenlange ervaring kiezen we het geschikte onderdakmateriaal: soepel foliemateriaal, semi-flexibele kunststofplanten of stijve onderdakplaten.

 

Dakisolatie

Je wil je dak isoleren? Goede keuze! Dakisolatie verhoogt je comfort én verlaagt je energiefactuur. In de winter ontsnapt namelijk minder warmte naar buiten, in de zomer houdt de isolatie net de warmte buiten.

Dakisolatiematerialen zijn er in tal van soorten. Wij adviseren je over het meest geschikte type.

Laat je de isolatie plaatsen door een erkende aannemer zoals ons, dan kom je in aanmerking voor een premie van je netbeheerder.

 

 

Dakwerken Van de Gucht

Koper- en zinkwerk

Ook de kwaliteit van de afwatering van het dak is cruciaal voor een blijvend resultaat.

Ons team plaatst dakgoten en afvoerpijpen en vervangt of herstelt bestaande goten en buizen. Daarbij gaan we steeds op zoek naar materialen die kwalitatief zijn, maar ook passen bij de stijl van je woning.

 

Nieuwe of renovatie hellende daken dakwerken Van de Gucht